Прикраса на день народження дитини: підбір самих стильних ювелірних моделей в Україні!

Прикраса на день народження дитини: підбір самих стильних ювелірних моделей в Україні! 03Сер.

Подарунок на день народження потребує серйозної підготовки, адже це запорука відмінного святкового настрою іменинниці. Лише згадайте свої відчуття напередодні іменини у своєму дитинстві: ми чекали цього свята з неймовірним захватом, а головним сюрпризом були подарунки.

Для маленької дівчинки буде неабияким задоволенням отримати в подарунок стильну ювелірну прикрасу. Це так «по-дорослому». Та ще й буде чим похвалитися серед дівчат-однолітків, адже для них так важливо бути модницями.

Срібні прикраси для дітей стали популярними при виборі подарунку, адже в порівнянні з іншими ювелірними прикрасами це доступний по ціні стильний та модний атрибут, який буде доречний для дівчаток будь-якого віку.

Широкий асортимент прикрас зі срібла дозволяє підібрати чарівну ювелірну композицію, що буде не лише активно привертати увагу до власниці, він ще й розкриє душевне наповнення та вподобання представниці чарівної статі. Ви зможете обрати не лише чарівну прикрасу у подарок, а і підкреслити Вашу увагу, як дарувальника, адже вибір дитячих ювелірних прикрас зараз необмежений.

Срібні прикраси для дітей – недорого та практично!

Срібні прикраси найчастіше обираються в якості подарунка для дівчинки у порівнянні з іншими ювелірними композиціями. Оскільки срібло рідко викликає алергічні подразнення, має доступні цінові рамки та має широкий асортимент дизайнерських пропозицій.

Які переваги прикрас зі срібла?

  • Науково доведено, що срібно має протимікробні властивості, саме тому в давнину в заможних сім’ях годували малюків саме зі срібного посуду, а зараз є традиційним дарувати маленьким діткам «першу срібну ложечку», як символ здоров’я, багатства та життєвої вдачі;
  • Саме срібні прикраси гіпоалергенні: вони прекрасно підійдуть до чутливої шкіри та підкреслять турботу про здоров’я іменинниці від дарувальника;
  • Споконвіків люди наділяли срібло ще й магічними властивостями потужного оберегу: вважається що цей метал захищає дитину від злих помислів та заздрісних поглядів інших людей;
  • Срібні прикраси довговічні та легко витримають активний спосіб життя їх власниці: в порівнянні з біжутерією у виробів зі срібла рідко ламаються механізми чи відколюються частини моделі;
  • Ювелірні вироби зі срібла завжди в моді, адже даний метал завжди актуальний, тому дитина може на деякий час відкласти подарований виріб, але і пізніше він не втратить своєю привабливості та доречності, адже срібло – це вічна класика!
  • Сучасне оздоблення срібних ювелірних прикрас дозволяє обирати моделі з емаллю – це спеціальна техніка, що дозволяє створити об’ємні та яскраві деталі ювелірної композиції.

На нашому сайті Ви зможете побачити широкий асортимент ювелірних композицій зі срібла, що виготовлені з високоякісного сплаву 925 проби з відповідним підтвердженням спеціальною биркою від виробника.

Срібні прикраси для дітей: як обрати вдалий подарунок на День Народження?

            Срібні прикраси є абсолютно безпечними коштовностями для дівчинки будь-якого віку, але чим старше дитина, тим ретельніше треба обирати ювелірний дизайн, адже влучний подарунок може запам’ятатися на все життя!

Обираючи в якості подарунку для дівчинки срібну прикрасу зверніть увагу на наступні моменти:

  • На практиці найбільше цікавості у дівчат викликають срібні сережки та срібні каблучки. Це викликано тим, що все частіше дівчаткам ще в малому віці проколють дірочки у вушках, тому модний тренд сережок у юних модниць з’являється ще змалку. А от каблучки, то, взагалі, окрема любов, адже дівчатка можуть нескінченно їх приміряти, змінювати положення та милуватися такими «вже дорослими» та модними прикрасами.
  • Срібні ланцюжки з хрестиком будуть доречні, якщо в сім’ї іменинниці дотримуються православного віросповідання. Якщо Ви не впевненні у цьому, то краще обрати більш нейтральний тип кулону. Маленьким дівчаткам доречні різноманітні сердечка, квіточки, єдинорожки, тощо. А от для дівчат підліткового віку варто ретельно підібрати саме той символ, що буде вважатися модним та доречним до їх стилю.
  • Срібні браслети для дівчаток краще обирати не масивні та без гострих кутків, тому що це може створити складнощі при носінні. Надзвичайно приємним подарунком стане комплект прикрас: наприклад, сережки та браслет в одному дизайнерському стилі.
  • Дуже популярні іменні ювелірні прикраси – коли на прикрасі вигравірувано ім’я чи перша літера імені власниці або це може бути кулон з літерою чи словом. Саме такі моделі найчастіше обирають для подарунку.
  • Будьте обачні та обирайте прикрасу за інтересами дитини: якщо це сережки, то важливо дізнатися: чи проколоті вішка у дівчинки, а в ситуації підбору кулону важливо знайти особливий символ, що точно буде симпатизувати іменинниці (можна дізнатися знак зодіаку дівчинки, чи кумира та улюбленого героя).

Слід зазначити, що найкращим варіантом підбору подарунку для дівчинки буде саме відвідування ювелірного салону чи підбір прикраси через інтернет-магазин. Просто уявіть собі реакцію маленької модниці, коли ій пропонують прийняте таке важливе рішення – самостійно обрати собі ювелірну прикрасу! Можна зорієнтувати дитину стосовно того: з яких моделей по ціні можна обирати. Саме тому обираючи прикраси зі срібла Ви не побачите запаморочливі суми – дані ювелірні моделі доступні по вартості, проте чарівні за своїм дизайном.

Срібні прикраси для дівчат: що зараз в моді?

Дитячі прикраси – це важливий елемент самовираження дівчинки, що дає оточуючим зрозуміти тип натури, вподобання та життєві орієнтири маленької модниці. А сучасна ювелірна майстерність постійно вдосконалюється: саме зараз вже нескладно знайти каблучку з улюбленим героєм мультфільму, чи побачити ексклюзивний ювелірний набір в дівочому стилі та з особливими елементами, що зараз в моді.

Який дизайн срібного виробу для дівчинки вважається модним?

  • Оскільки моді на дитячі ювелірні вироби не так багато років, тому і чітких меж щодо носіння прикрас ще не встановлено – саме тому дівчатка найчастіше обирають яскраві та помітні моделі, а головним показником є неординарність та ексклюзивність прикраси!
  • Для дівчаток більш старшого віку, наприклад, підліткового віку важливо підбирати дизайнерську модель виробу відповідно до стилю в одязі, тому що саме в цьому віці це дуже важливо і нав’язати те, чого підліток не приймає, просто не вдасться.
  • Завжди актуальні різноманітні ювелірні вироби зі вставками коштовного каменю, але моделі такого варіанту мають класичний стиль та не завжди підійдуть до повсякденного носіння – такі моделі виглядають «по-дорослому», тому привертають увагу маленьких дівчат.

Крім того, на кожний сезон експерти дитячої моди виділяють новітні течії актуальностей. Так влітку найчастіше «в моді» яскраві та неординарні моделі, що будуть асоціюватися у дитини з канікулами та відпочинком, а взимку переважають символи новорічних свят, тому що саме свята запам’ятовуються найбільше.

Спеціалісти нашого інтернет-магазину допоможуть підібрати вдалий подарунок для дівчинки будь-якого віку! А головне – саме такий подарунок запам’ятається дівчинці на все життя!